Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Scania’s voor UTS Wiersma

UTS Wiersma heeft onlangs twee nieuwe Scania combinaties en één bakwagen in gebruik genomen. De combi’s zijn aangeschaft ter vervanging van de huidige Scania’s die ruim 1,2 miljoen kilometer hebben gereden.

Scania's voor UTSBeide combi’s, een Scania R420 met Topline cabine en een R380 met Highline cabine, worden ingezet voor Europese verhuizingen van de International Client Desk van UTS Nederland. Dankzij het afzetsysteem kunnen ook krappere laad- en losadressen worden bereikt en kunnen de bakken eenvoudig met andere vestigingen worden uitgewisseld. “De combi’s vervangen de huidige Scania’s, die ruim 1,2 miljoen probleemloze kilometers op de teller hebben staan. De voertuigen zijn altijd keurig bereden en hebben al hun onderhoud bij de dealer gehad, en dat heeft zich in de praktijk uitbetaald”, aldus Jan Tsjerk Loonstra, European Traffic Manager bij UTS Wiersma. De internationale voertuigen zijn overigens voorzien van Scania Opticruise.

Het derde voertuig, een Scania P 310 bakwagen, is voorzien van twee vouwdeuren die over de gehele zijkant opengeklapt kunnen worden. Met plaats voor drie opslagcontainers van 10 m3 wordt de bakwagen voornamelijk ingezet voor het uitvoeren van opslagverhuizingen. De Scania’s passen erg goed in de bedrijfsfilosofie van UTS Nederland voor CO2-neutraal verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer