Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trainings-trailer voor IBKI Nieuwegein

Onlangs heeft Trailerservice Veenendaal (TSV) aan het IBKI te Nieuwegein een speciale 2-assige huiftrailer van 9 meter geleverd. De trailer zal door het IBKI gebruikt worden voor het opleiden van APK-keurmeesters en voor het afnemen van examens.

De speciale 2-asser is door Trailerservice Veenendaal in eigen huis gebouwd. Op verzoek van het IBKI, dé examinator voor de mobiliteitsbranche, is de trailer voorzien van Wabco ABS en een EBS-remsysteem met smartboard. Daarna is de trailer bij Volvo truckdealer Van Dijk in Woerden gespoten en heeft de firma Albers uit Wageningen het nieuwe zeil compleet met reclame verzorgd. Het IBKI gaat de trailer de komende 10 tot 15 jaar gebruiken voor het opleiden van APK-keurmeesters en het afnemen van examens. Eerder leverde Trailerservice Veenendaal al twee aangepaste opleggers aan het IBKI: één voorzien van ECAS (Electronically Controlled Air Suspension) en één speciaal gereed gemaakt als lesmateriaal voor remrevisie.
Op de foto de feestelijke overhandiging van de trailer door Willem van Cooten (Bedrijfsleider Trailerservice Veenendaal, midden) en Ko van Oostrum (After Sales Manager Van Dijk Groep, rechts) aan Jim Schouten (Directeur Examens van het IBKI, links).

trainingstrailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer