Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie Volvo Dynafleet

Volvo introduceerde onlangs een nieuwe versie van haar transport- en fleetmanagementsysteem Dynafleet. Nieuwe functies zijn onder meer een trackingfunctie voor verladers en betere navigatiefunctie voor chauffeur en planning.

Volvo DynafleetMet een functie die Volvo ‘Customer Online Tracking’ noemt, kan de verlader 24 uur per dag inloggen bij Dynafleet Online  om te zien wanneer zijn vracht werd geladen, waar de truck nu precies is en wanneer hij naar verwachting aankomt. Dat betekent dus meer informatie, maar ook minder gebel tussen verlader en transporteur.

Met een andere nieuwe functie kan de transporteur zijn chauffeur een exact afleveradres doorgeven. Door op de kaart in Dynafleet Online te klikken zendt hij een order naar zijn chauffeur met coördinaten voor een afleveradres. Als de truck een navigatiesysteem heeft, hoeft de chauffeur alleen maar te klikken om rechtstreeks naar zijn afleveradres genavigeerd te worden.

Goed nieuws: deze update van Dynafleet wordt aan bezitters van Dynafleet gratis verstrekt. Dynafleet is trouwens beschikbaar in zeventien talen, sinds kort ook in het Russisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer