Ga naar hoofdinhoud

Pasklare aluminium tanks bij ACGB

ACGB Benelux komt naar Gorinchem met decennia ervaring in het leveren van aluminium tanks voor trucks en lichte bedrijfswagens. Er is ook een nieuw systeem voor plaatsing in de servicewagen.

Het systeem bestaat uit een combitank voor o.a. hydrauliek olie, diesel en (koel)water. Ook is het geheel voorzien van o.a. een lekbak welke weer uitkomt in een tank voor de afgewerkte olie. Dit alles is samengevoegd tot een gehele unit incl. opvoerpomp en vulpistool om de olie en/of diesel op een schone en eenvoudige manier bij te vullen op de plaats waar de gebruiker dat  wenst! Het systeem is zeer bruikbaar voor de mobiele werkplaats of servicewagen. Deze unit is uiteraard geheel naar wens in te delen en kan voor elke klant op maat worden gemaakt.

ACGB heeft ook verschillende modellen brandstoftanks leverbaar voor onder meer trekkers van  voorlopers van DAF, Mercedes- Benz, Scania en Volvo. Op de DAF FTG kan ACGB betrekkelijk eenvoudig meer dan 950 tanks plaatsen zonder aanpassingen aan het chassis te hoeven doen. Voor de Mercedes-Benz Actros 6×2 is er een 650 ltr tank, voor de Scania 6×2/4 links een 680 ltr tank en rechts een 405 ltr aluminium zelfdragende tank en voor Volvo een 730 ltr aluminium tank. Combitanks met hydrauliek olie en/of Ad-blue zijn uiteraard ook mogelijk. ACGB Benelux biedt ook grotere brandstoftanks tot wel 230 ltr te plaatsen onder verschillende bestelwagens zoals Iveco Daily, Peugeot Boxer en Volkswagen Crafter / Mercedes-Benz Sprinter. Er zullen in Gorinchem speciale tanks getoond worden, die niet alleen meer brandstof kunnen meenemen binnen een beschikbare ruimte, maar ook de huidige montagetijd en het totaalgewicht drastisch verlagen.

ACGB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer