Ga naar hoofdinhoud

SBS breidt programma fors uit

SBS is het bekendst van de beveiligingssystemen voor onder andere containers. Op dit gebied zal men in Hardenberg een noviteit exposeren in de vorm van het nieuwe, zware en demontabele Cobra-containerslot.

SBS containerslotDeze heavy duty uitvoering voldoet aan de nieuwste eisen van SCM/VbV. Voor toepassingen waar geen keurmerk voor nodig is zal SBS de nieuwe ‘budgetlijn’ presenteren. Het gaat hier om sloten voor laadbakken, containers en opleggers met een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding.
SBS Tire Pressure Monitoring System

Geheel nieuw bij SBS is een bandendruk bewakingssysteem. Middels een display in de truck  kan continu de bandenspanning en temperatuur in de gaten gehouden worden. De montage is eenvoudig, daar men werkt met draadloze zenders op de ventielen. Bij afwijkingen krijgt de chauffeur een signaal te horen, dat ook wordt opgeslagen in het geheugen. Bij het systeem is uitwisselen van opleggers geen probleem. Voor de wagenparkbeheerder is een handunit beschikbaar waar men alle gegevens op afstand kan uitlezen.
Vernieuwd is het achteruitrijd beveiligingsysteem “Backwatch Wireless”. Nieuw is dat de informatie van de sensoren aan de achterzijde worden doorgezonden naar het in de cabine gemonteerde cijfer- of stoplichtdisplay. Ook geeft deze unit geluidsignalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer