Ga naar hoofdinhoud

Scania Amersfoort verhuisd naar Nijkerk

Onlangs opende Scania Nijkerk de poorten van de gloednieuwe werkplaats aan de Handelsstraat 29 te Nijkerk. Op het nieuwe bedrijventerrein De Smidspol, strategisch gelegen langs de A28, is een uiterst moderne werkplaats gerealiseerd waar transporteurs voor alle soorten service terecht kunnen.

Scania.Nijkerk.pers.2013Bij de bouw van de nieuwe Scania werkplaats in Nijkerk heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. Moderne klimaatsystemen en goed doordachte voorzieningen voor de verwerking van afgewerkte oliën zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Reeds bij de start is de vestiging namens het Instituut voor Duurzame Mobiliteit als ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd.

Verder is het pand voorzien van de laatste stand der techniek voor wat betreft gereedschappen, indeling en werkplaatsuitrusting. De verplichte Scania Dealer Operating Standards stellen hieromtrent strikte richtlijnen. Het pand is ideaal ingericht voor One-Stop-Service. Zo is er bijvoorbeeld voldoende rangeerruimte voor traileronderhoud en laadklepservice. De expertise voor traileronderhoud is ruimschoots aanwezig. Zo min mogelijk stilstand van al het materieel; daar draait het om. Het terrein in Nijkerk en de werkplaats is ruim opgezet zodat het goed toegankelijk is voor LZV-combinaties. In totaal telt de vestiging 7 poorten, is er een kleine shop gesitueerd bij de entree en is Partsline ook vertegenwoordigd. Bij Partsline kunnen transporteurs terecht voor Scania onderdelen,  onderdelen voor alle merken trucks, truckgerelateerde onderdelen en traileronderdelen. Maar ook gereedschap, werkplaatsuitrusting, oliën, smeervetten, verbruiksmaterialen en gebruikte onderdelen worden door Partsline aan huis geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer