Strategische samenwerking Nachon en Aventeon • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Strategische samenwerking Nachon en Aventeon

Om de logistieke processen bij haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen wil Nachon de komende tijd met diverse partners strategische samenwerkingsverbanden aangaan. Het eerste strategische partnerschap is dinsdag gesloten met Aventeon uit Raalte, dat is gespecialiseerd in mobiele boordcomputeroplossingen.

Aventeon Logistics One“Steeds meer transporteurs en logistiek dienstverleners hebben optimalisatie van de bedrijfsprocessen als speerpunt in hun strategie om dezelfde prestaties met minder middelen te kunnen leveren”, vertelt Klaas Stoker, Product Manager bij Nachon Automatisering in Zeewolde. “De rol van boordcomputers en mobiele oplossingen wordt daarin steeds belangrijker.” Dit is ook de ervaring van Frank Kindt, commercieel directeur van Aventeon.
Stoker geeft aan dat Nachon bij haar TMS, Nachon Web en de eigen Mobile en Mobile XL-toepassing ook mobiele en boordcomputertoepassingen van partners gaat betrekken. Allereerst is dat Aventeon’s Logistics.One voor situaties waarin het beste een handheld past die ook buiten de vrachtwagen kan worden gebruikt voor scannen, een digitale handtekening of het maken van een foto. Andersom gaat Aventeon componenten van Nachon aan haar klanten aanbieden. “Wij richten ons puur op mobiele processen, maar krijgen regelmatig de vraag naar aanvullende functionaliteit voor processen binnen de kantooromgeving. Dat kunnen we nu invullen met Nachon”, zegt Kindt.

Meer dan interface
Het feit dat Nachon en Aventeon een strategische partnerovereenkomst hebben gesloten betekent volgens Stoker en Kindt meer dan dat alleen een interface tussen de systemen van beide leveranciers wordt gerealiseerd. “Periodiek hebben we overleg zodat we de ontwikkeling van onze systemen op elkaar af kunnen stemmen”, lichten Stoker en Kindt toe. “Zo kunnen we samen extra meerwaarde bieden in het optimaliseren van de logistieke processen bij onze klanten.”

Nachon Webconsole 2

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer