Ga naar hoofdinhoud

Tacho uitlezen en truck volgen in één

Met TachoByte Pro introduceert TachoByte een oplossing die het op afstand uitlezen van de tachograaf combineert met tracking & tracing.
Tachobyte unit“TachoByte Pro is een webbased 3-in-1 systeem dat niet alleen de bestuurderskaart en het massageheugen van de digitale tachograaf op afstand uitleest, maar ook online laat zien waar het voertuig zich bevindt en wat de de actuele tachograafstatus is”, vertelt Mark Pot van TachoByte.

TachoByte Pro koppelt de data uit de tachograaf via GPS aan een locatie. Die wordt weergegeven op de digitale Google Maps kaart. “Deze combinatie maakTachobyte plaatsbepalingt TachoByte Pro een voordelig voertuigvolgsysteem”, aldus Pot. “Het systeem is web-based: de gebruiker heeft alleen een computer met internetverbinding nodig om de voertuigen te volgen en te bekijken wat de actuele tachograafstatus – rijden, rust, werk – is.”

Tachobyte screenshotDe tachograafdata die TachoByte uitleest worden gearchiveerd op een centrale server. Ook levert het systeem rit- en urenrapportages.

Het nieuwe TachoByte Pro systeem is zondag 5 juni om 17.00 uur te zien bij RTL Transportwereld op RTL 7. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer