Ga naar hoofdinhoud

TopTruck opent vestiging in Rijnsburg

TopTruck Rijnsburg, onderdeel van Allround Truck en Trailer Service (ATS) te Lisse, opent in februari 2014 zijn deuren op de bloemenveiling aan de Laan van Verhof 85 te Rijnsburg. Deze werkplaats is de laatste jaren door Geerlings Mulder Carrosserieën als service-steunpunt in gebruik geweest. ATS te Lisse is in 2005 opgericht door Arnold Verhoeven. 

ATS Top TruckVerhoeven: “Vele klanten vinden inmiddels hun weg naar de werkplaats in Lisse, waar een ploeg van zeven vaste medewerkers dagelijks voor hen klaarstaat. Door de grote vraag vanuit de transportsector naar onafhankelijk en objectief onderhoud bedient ATS inmiddels een zeer gevarieerde klantenkring. Hierbij staat laagdrempeligheid, hoge servicegraad, meedenken en creativiteit hoog in het vaandel. De afgelopen jaren zijn wij, ook buiten ons directe werkgebied, regelmatig door bedrijven benaderd met de vraag naar “no-nonsense one-stop truck- en trailerservice”. Met TopTruck Rijnsburg bieden wij diezelfde service op een voor velen vertrouwde locatie. Deze werkplaats zal gerund worden door Rob Conijn. In 2010 heeft ATS zich aangesloten bij het TopTruck netwerk. Door de “kracht van het samenwerken” zijn wij in staat om onze klanten ook onderweg door heel Europa van de juiste service te voorzien. Daarnaast beschikt TopTruck onder andere over een eigen opleidingscentrum, waardoor onze monteurs altijd op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen.”

Freek Blekxtoon, directeur van Groupauto, geeft aan dat het TopTruck netwerk volgens plan blijft groeien: “ TopTruck Rijnsburg is partner van Revon, de lokale G-truck grossier.  Revon is gespecialiseerd in diverse productgroepen ook op Truckgebied,  en werkt ook nauw samen met Wijlhuizen en de andere G-truck grossiers. Het gezamenlijke netwerk heeft nu a meer dan 45 TopTrucks aangesteld en is hard op weg naar volledige landelijke dekking. Blekxtoon: “Revon is een regionaal sterke speler, die als specialist veel meerwaarde heeft voor bedrijven met een werkplaats.  Zij beschikken over zowel een werkplaats als een partsmagazijn, dat gebruik maakt van de logistieke krachtenbundeling van de overige G-truck collega’s en met Wijlhuizen. De samenwerking binnen G-truck zal in het komende jaar nog meer vruchten gaan afwerpen,  die snel zichtbaar zullen worden. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer