fbpx Ga naar hoofdinhoud

Transport Venray informatief en informeel

Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november aanstaande vindt de nieuwe vakbeurs Transport Venray plaats in Evenementenhal Venray. Het is een nieuwe loot aan de stam van het beursbedrijf dat ooit werd opgericht door Hennie van der Most.

Transport Venray - EvenementenhalHet verschil met de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem is niet alleen de locatie maar ook het aanbod aan exposanten. Transport Venray is een vakbeurs voor de automotive- en schadeherstelbranche, bedrijfswagens, aanhangwagens, truck-, oplegger-, carrosserie- en aanverwante branches. Afgaande op de aantallen exposanten lijkt het accent te liggen op laatstgenoemde categorieën.

Transport Venray is een combinatie van de beurzen Carrosserie Vakdagen, Auto Professioneel, Schadeherstel Vakbeurzen en het Klein Transport Plein van dezelfde beursorganisator. Door het combineren van deze vakbeurzen heeft men in Venray de mogelijkheid om een branchebrede transportbeurs te organiseren. “De eerste editie ziet er veelbelovend uit!”, vertelt beursorganisator Claudy Bekmann. “Ruim 200 bedrijven hebben er al voor gekozen om deze kans te benutten en het ziet ernaar uit dat we een vertegenwoordiging van rond de 240 deelnemers krijgen op deze eerste editie in Venray.” De opzet van Transport Venray verloopt volgens het zelfde concept als alle vakbeurzen van de Evenementenhal-organisatie, namelijk volgens de ‘full service’ formule. Dat betekent voor de exposanten een compleet opgebouwde standunit, en voor de bezoekers gratis parkeren en volledig verzorgde catering op de beursvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer