Truckland Lease van start • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truckland Lease van start

Truckland Groep en De Lage Landen International zijn op 30 juni een gemeenschappelijke onderneming begonnen, genaamd Truckland Lease. Deze joint venture geeft Truckland de mogelijkheid om direct aan haar klanten een transportmiddel inclusief financiering aan te bieden.

Truckland Lease ondertekeningDe sterke positie van Truckland in de transportwereld in het westen en zuiden van het land en de gespecialiseerde kennis van De Lage Landen in deze sector is de basis voor een succesvolle dienstverlening. “Het doel van Truckland is om aan haar klanten een kwalitatieve one-stop-shop service te bieden. Daar hoort een goede financieringsoplossing onder een eigen vlag bij. Voorheen waren onze klanten aangewezen op de producten en diensten van derden, zoals banken en producenten. Vanaf vandaag kunnen we onze klanten nog gerichter van dienst zijn en alles onder één dak regelen, met één aanspreekpunt”, aldus Piet Dubbeld, directeur commerciële zaken bij Truckland Noord-Holland.

De toekomst van Truckland Lease ziet Jan van Beek, directeur van Truckland Lease en afkomstig van De Lage Landen, rooskleurig in: “De markt bevindt zich op dit moment in moeilijke tijden. Maar in de toekomst zal het financieren van transportmiddelen alleen maar toenemen. Voor klanten is het dan belangrijk om zaken te doen met een stabiele, betrouwbare en financieel sterke organisatie. De Lagelogo truckland lease Landen is een 100 procent dochter van de Rabobank die een ‘triple A’ status heeft. Daarbij is De Lage Landen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de transportbranche. Onder andere de ervaringen met DAF Financial Services, een gemeenschappelijke onderneming van DAF en De Lage Landen, zorgen ervoor dat er goede kennis is van de markt, het materieel, de behoeften en de wensen van de klanten. Het hieruit voortvloeiende vertrouwen geldt als een uitstekende basis in de contacten met de klanten van Truckland”, legt Van Beek uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer