TruckStore geeft heel jaar garantie op gebruikte trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TruckStore geeft heel jaar garantie op gebruikte trucks

TruckStore introduceert een in heel Europa geldige garantie voor de gehele aandrijflijn op alle merken gebruikte trucks. De garantie geldt voor vrachtwagens van alle merken tot zes jaar oud en heeft een looptijd van 12 maanden.
Bij optredende problemen worden de reparatiekosten volledig gedekt, zonder eigen risico voor de klant. Reparatie gebeurt bij de dealer van het desbetreffende merk. 
De garantie wordt gegeven op de trucks die in de Truckstore categorieën ‘Goud’ en ‘Zilver’ vallen. In de categorie ‘Goud’ vallen trucks van maximaal 4 jaar oud en 4 ton op de teller, ‘Zilver’ staat voor maximaal 6 jaar oud en zes ton op de teller.
TruckStore Manager Jan de Geus: “We staan voor het eerst op Gorinchem en hopen nieuwe klanten te ontmoeten die interesse hebben in dit product. Ik zou zo snel niet weten wie ons dit nadoet!” 
TruckStore is de naam waaronder Daimler Trucks de verkoopactiviteiten van gebruikte vrachtwagens heeft samengevoegd. TruckStore beschikt over 31 vestigingsplaatsen in 14 Europese landen en is naar eigen zeggen de grootste leverancier van gebruikte vrachtwagens ter wereld. In Nederland is TruckStore gevestigd in Nijkerk. Gemiddeld staan daar 4000 trucks. TruckStore levert ook aanvullende diensten als financiering en leasing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer