Van de Brug: halve eeuw tankspecialist • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van de Brug: halve eeuw tankspecialist

Van de Brug Int. Tanktransport B.V. uit Putten vierde afgelopen zaterdag 1 juni haar vijftigjarig jubileum. Meer dan 800 gasten bezochten het familiebedrijf en genoten samen met ruim 130 personeelsleden van diverse demonstraties, activiteiten en bezienswaardigheden die de afgelopen vijftig jaar illustreerden.

Van de Burg 50 jaarIn 1963 kocht Evert van de Brug senior zijn eerste tankwagen. Vijftig jaar later staan er 78 trucks en zo’n 100 tankopleggers op het terrein aan de Voorthuizerstraat in Putten. Deze thuisbasis vormde zaterdag 1 juni het decor voor een uitbundig en sfeervol jubileumfeest. Onder de gasten bevonden zich veel opdrachtgevers, waarvan een groot deel al vanaf het eerste begin aan Van de Brug verbonden is. “Deze contacten geven het belang van jarenlange continuïteit weer”, benadrukte directeur Rien van de Brug, zoon en opvolger van Evert van de Brug senior. Dezelfde loyaliteit geldt ook voor een groot aantal jubilarissen dat al langer dan 12,5 en 25 jaar werkzaam is bij de onderneming.

Daf XF Euro 6
DAF XF 50 jaar Van de BrugEén van jubilarissen is chauffeur Piet Stijf, werkzaam bij Van de Brug sinds juni 1988. Vanwege dit bijzondere feit ontving hij aan het begin van de feestelijke dag de sleutels van een hagelnieuwe Daf XF Euro 6 Super Space Cab in jubileum uitvoering. Daarmee zal hij voornamelijk in het buitenland te zien zijn; 65% van de omzet van de tankvervoerder wordt namelijk in landen buiten Nederland gerealiseerd. Van de Brug Int. Tanktransport is volledig gespecialiseerd in het vervoer van plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Daarmee richt het bedrijf zich op drie branches: de levensmiddelbranche, de diervoedersector en de technische industrie. Het bedrijf beschikt over innovatieve tankcleaning, werkplaats en een eigen opleidingstruck voor scholing en training. Hierdoor verzekert de specialist zich van een optimale beschikbaarheid van mens en materieel. Van de Brug is aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de Dutch Tank and Silo Association (DTSA).

2 reacties op “Van de Brug: halve eeuw tankspecialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer