Fleetmatics app helpt planner en verhoogt veiligheid • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Fleetmatics app helpt planner en verhoogt veiligheid

Fleetmatics verhoogt veiligheid op de weg en bespaart dankzij mobiele app op tijd en brandstof Fleetmatics Reveal Field App plant realtime meest efficiënte route en maakt eind aan noodzaak te bellen achter het stuur. De Fleetmatics Reveal Field App is voor gebruikers van Fleetmatics beschikbaar voor iOS en Android.

app2
Fleetmatics app helpt planner en verhoogt veiligheid. Ook tijdens de spits of als een opdracht op het laatste moment wordt ingepland

Fleetmatics introduceert een mobiele app waarmee organisaties hun wagenpark efficiënter inzetten, besparen op brandstof en de veiligheid op de weg vergroten.. De Fleetmatics Reveal Field App maakt het voor planners van bezorgdiensten, bedrijven in de installatiebranche en andere ondernemingen mogelijk om realtime opdrachten door te geven aan bestuurders en daar de ideale route op aan te passen. Daarmee verdwijnt voor bestuurders de noodzaak om tijdens het rijden te bellen.

Met de Fleetmatics Reveal Field App geven planners met één klik, nauwkeurig en realtime opdrachten en routes door aan bestuurders via een gebruiksvriendelijke interface. Zo besparen bestuurders tijd en brandstof, en rijden ze altijd de meest efficiënte route naar een opdracht. Ook tijdens de spits of als een opdracht op het laatste moment wordt ingepland.

Planner helpt chauffeur

Planners hebben de mogelijkheid om spoedopdrachten toe te bedelen aan de bestuurder die al in de buurt van de betreffende bestemming is. De Fleetmatics Reveal Field App dringt bovendien onveilig rijgedrag terug. “Doordat bestuurders exacte route-informatie op hun smartphone of ander mobiele device binnenkrijgen, verdwijnt voor hen de noodzaak om tijdens het rijden te bellen met de planningsafdeling”, zegt Jan Willem Doornbos, Country Marketing Manager Nederland bij Fleetmatics. “Daarnaast lopen bestuurders niet meer de kans om te verdwalen. Ook dat draagt bij aan een veiliger weggedrag, omdat mensen op de weg vaak meer risico’s nemen bij het zoeken naar de juiste route.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer