State-of-the-art Lukoil tankstation Hardinxveld-Giessendam geopend • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

State-of-the-art Lukoil tankstation Hardinxveld-Giessendam geopend

In aanwezigheid van de burgemeester van Hardinxveld-Giessendam Dirk Heijkoop en WTCR-racer Nick Catsburg, openden Svyatoslav Smoliyaninov, CEO Lukoil West-Europa en Ivo Hoskens, retail director Lukoil West-Europa afgelopen week het 70e Lukoil tankstation in Nederland en alweer het 225e tankstation in de Benelux.

Deze stap weerspiegelt volgens de brandstofleverancier de ambitie van Lukoil om te blijven investeren in belangrijke economische regio’s en daarmee diverse soorten brandstoffen tegen lage prijzen aan te bieden. Dit voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Kwaliteit, eenvoud en transparantie staan hierbij centraal.

Het nieuwe station bevindt zich volgens Lukoil op een ideale locatie, dicht bij de A15 snelweg en vlak naast het onlangs geopende Mc Donalds restaurant. Svyatoslav Smoliyaninov, CEO Lukoil West-Europa: “Vanop deze nieuwe locatie kunnen we een veel breder publiek bedienen. We richten ons niet alleen op de drie gebruikelijke types klanten – shoppers, zakelijke klanten en consumenten die willen tanken – maar ook op een vierde doelgroep: de mensen uit de directe omgeving. Ons station ligt immers vlak bij een bushalte en een carpool-parking. We willen ook maaltijden serveren aan deze voorbijgangers. We willen deze klanten in een gepast kader verwelkomen. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwerp van de shop, met een aangename zithoek, aantrekkelijke kleuren, een gezellige uitstraling en sfeervolle verlichting.”

Het nieuwe station biedt het beste van de fuel en snacking wereld. Er zijn speciale rijstroken voor vrachtwagens, die voorzien zijn van hogesnelheidspompen voor truckers. In de state of the art wasstraat kunnen klanten een zogeheten lava wash met infinite mousse uitproberen; een ware VIP-behandeling voor de wagens. In de moderne shop met 12 zitplaatsen kunnen alle on the go shoppers even een pauze inlassen en genieten van vers belegde broodjes en ander lekkers, waaronder vers gebakken pizza. Gewoon genieten van een koffiemoment in de CHAQWA koffiehoek kan ook. 

Van 5 tot en met 20 september krijgen alle klanten bij het nieuwe station Hardinxveld Giesendam een korting van 15 cent per liter* en op de zaterdag 7 en 14 september maar liefst 25 cent. Het kwartje van KOK Conny zoals de actie van 25 cent korting per liter* heet, geldt tussen 10:00 en 16:00 en is een referentie naar het gezicht van de zaak. Met deze actie is het Lukoil station in Hardinxveld Giesendam gelijk het goedkoopste uit de buurt. Ook kunnen er tussen 8 en 13 september gratis producten worden getankt. De cadeaus wisselen elkaar af. Tot slot worden er verschillende gratis tank- en wasbeurten verloot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer