Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Superspeciale MAN TGX voor Van der Beek

Natasja en Mario van der Beek van Van der Beek Internationaal Transport in Zevenbergschen Hoek hebben een wel heel speciale MAN TGX in ontvangst genomen van MANA Bedrijfswagens. Voorzien van een zonsopgang in special paint is de TGX een ware eyecatcher.

“Natasja en Mario hebben eind 2020 hun DAF bij ons ingeruild op de nieuwe MAN TGX 18.510 BLS. De doorslag gaf het allernieuwste MAN model, de diverse veiligheidssystemen en het verbruik van minstens 1 op 5. Duidelijk was meteen; deze nieuwe MAN moet nog unieker en specialer worden dan de vorige!”, aldus accountmanager Pascal Mrowiec van MANA Bedrijfswagens. “En met een resultaat wat er mag wezen. Deze nieuwe MAN truck is werkelijk een plaatje geworden!”

Specialpaint-artiesten Marcel en Willeke, eigenaren van ‘MW Designs’ in Schijndel, hebben deze truck een meer dan opvallend uiterlijk gegeven. Geheel naar wens van Natasja is de fotorealistische zonsopkomst, geïnspireerd op de akkers van Zevenbergschen Hoek, gecombineerd met licht gespoten paarse striping. De vrachtwagen is volledig met de hand geairbrushed en aan ieder detail is gedacht. De zonneklep is speciaal ontworpen door ‘Van der Heijden Truckstyling’ uit Boxtel. Hier zijn de LED-verstralers verwerkt in de zonneklep zodat de stroomlijn behouden kon worden. De zonneklep is opgenomen in het airbrush-design zodat deze een is geworden met de vrachtwagen.

Samen met MANA Bedrijfswagens zijn alle denkbare opties geselecteerd om deze truck completer dan compleet te maken. Met alle mogelijke veiligheidssystemen en de optie om in de toekomst 100 procent biologische diesel te kunnen tanken is Van der Beek Transport klaar voor de toekomst. MANA verzorgde de finishing touch door de op- en inbouw van alle accessoires.

MANA Bedrijfswagens is de nieuwe naam van Thieu van Dorst. MANA is gevestigd in Breda, Den Bosch, Goes, Roosendaal en Tilburg en is dealer van MAN en verkoopt en levert nieuwe en jong gebruikte trucks en bedrijfswagens. Daarnaast is MANA Bedrijfswagens Volkswagen Service Partner.

2 reacties op “Foto’s: Superspeciale MAN TGX voor Van der Beek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer