Ga naar hoofdinhoud

Hoogendoorn heeft S-Way als ADR-trekker

Hoogendoorn Transport uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen en gaat die inzetten als ADR-trekker. Iveco Schouten leverde de nieuwe Iveco aan Hoogendoorn.

Ook Hoogendoorn Transport raakte overtuigd van de S-Way tijdens de Ride & Drive dagen die Iveco bij de introductie hield.

De Iveco S-Way van Hoogendoorn is ADR uitgerust en gekeurd, waardoor deze beschikt over een compleet ADR-pakket. Hierdoor is Hoogendoorn Transport gemachtigd om gevaarlijke stoffen te vervoeren met zijn nieuwe zware vrachtwagen. Met het familiewapen pronkend op de zijkant van de truck heeft Hoogendoorn Transport een prachtig nieuw visitekaartje. Chauffeur Yannick Pegels vertelt met trots over het familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en nog steeds in handen is van de familie. “Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vervoeren van tankcontainers met hierin een volledig spectrum aan chemische vloeistoffen.” Deze Iveco S-Way gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren vanuit een vaste klant in het oosten van het land naar de Rotterdamse haven. Vanuit daar gaat het de hele wereld over.”

Al jarenlang werkt Hoogendoorn erg prettig samen met Iveco Schouten Spijkenisse. Pegels: “Daar werken mensen met hart en ziel voor de producten. Daarnaast zijn zij niet te beroerd om een stapje extra voor ons te zetten.” Edwin van der Poel voegt hier namens Iveco Schouten Spijkenisse aan toe: “Het is voor ons prestigieus dat Hoogendoorn Transport met een Iveco S-Way de weg op gaat. We wensen hen dan ook veel veilige en fijne kilometers toe.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer