Krone en Schmitz geven toegang tot elkaars telematicasysteem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone en Schmitz geven toegang tot elkaars telematicasysteem

Een mijlpaal in de trailermarkt: concurrenten Schmitz Cargobull en Krone hebben de interfaces van hun telematicasystemen opengesteld, zodat fleetowners de data van zowel hun Krone als Schmitz opleggers in één systeem kunnen gebruiken, of dat nu van Schmitz of van Krone is.

“Voor transportbedrijven zijn standaardisatie, dataconsolidatie en open interfaces nieuwe aandachtspunten”, leggen Ralf Faust, Managing Director van Krone Service, en Marnix Lannoije, Managing Director van Schmitz Cargobull Telematics, in een gezamenlijke verklaring uit.

“De continue analyse van trailerdata ter ondersteuning van bedrijfsprocessen wordt steeds belangrijker. Standaardisatie wordt een elementaire bouwsteen voor een holistisch wagenparkbeheer en vermindert de interne proceskosten aanzienlijk. Open dataverwerking wordt zeer belangrijk, niet alleen voor het bewaken, beveiligen en volgen van de lading, maar voor alle automatiseringsprocessen rondom de trailer. Uiteindelijk zoeken onze klanten maar naar één ding: ze willen alle voertuiggegevens zo snel, eenvoudig en transparant mogelijk opvragen om hun wagenpark nog efficiënter te beheren. Dit verzekeren we nu met de compatibiliteit van Cargobull Telematics en Krone Telematics. Elke klant kan alle gegevens die hij nodig heeft opvragen in het gewenste telematicaportaal. Dit is echt digitale mijlpaal voor veel transportbedrijven.”  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer