Ga naar hoofdinhoud

Lauwen gaat met nieuwe S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs haar eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging van Iveco Schouten in Etten-Leur, voorheen DEBA Bedrijfswagens. Corné Lauwen is als eigenaar van Lauwen Transport enorm trots op de aanvulling van de vloot met in totaal twee Iveco’s S-Way.

Corné Lauwen spreekt namens Lauwen Transport over een logische beslissing om te kiezen voor de Iveco S-Way. “Het is een voertuig met uitstraling en een mooie blikvanger op de weg. Ik keek al een tijdje uit naar de nieuwe cabine. De motoren en het verbruik van onze huidige Iveco’s waren al goed, maar de cabine had wel een nieuwe ‘look’ nodig en dat is met de Iveco S-Way heel goed gelukt! Zowel van binnen als buiten staat er een prachtige truck, waarbij goed is geluisterd naar de chauffeurs. Het is het wachten helemaal waard geweest.”

Jeroen Poppelaars, salesmanager van Iveco Schouten Etten-Leur, is enorm trots op het feit dat Lauwen Transport als een van de eerste bedrijven in Nederland twee Iveco S-Way’s heeft besteld. Het geeft aan dat Lauwen Transport enorm veel vertrouwen heeft in Iveco en de medewerkers van de dealer in Etten-Leur.

Na de introductie van de Iveco S-Way in Madrid was Lauwen Transport gelijk onder de indruk. Er volgde al snel een bestelling, waardoor Lauwen Transport als een van de eerste bedrijven in Nederland met de Iveco S-Way mag rijden. Corné Lauwen: “Ik heb de Iveco S-Way Ride & Drive dagen bezocht bij Iveco Schouten in Etten-Leur. Er was ruim de tijd om een proefrit te maken en de cabine te bezichtigen, waardoor je een complete indruk kreeg van de truck. Tijdens de Iveco S-Way Ride & Drive dagen kregen we de bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt.”

Lauwen Transport gaat met haar nieuwe Iveco S-Way op en neer pendelen richting Frankrijk, regio Parijs. Dit is het vaste werkgebied voor de nieuwe truck. Naast complete zendingen van en naar Parijs, verzorgt Lauwen Transport ook containervervoer vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen. Daarbij beschikt het over uitschuifbare chassis opleggers, waardoor het alle formaten containers kan transporteren. Daarnaast kan Lauwen Transport ook aanzienlijk besparen op ritten en kilometers door de inzet van hun LZV-combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer