Nieuwe Iveco S-Way voor apetrots VDB • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Iveco S-Way voor apetrots VDB

VDB Transport uit Grootebroek heeft onlangs als een van de eerste bedrijven in Nederland een nieuwe Iveco S-Way in ontvangst genomen. Na eerdere ervaringen met drie Iveco’s gaat het transportbedrijf uit Noord-Holland nu rijden met de nieuwste telg uit de familie.

Veekro Bedrijfswagens, truckdealer van Iveco in Zwaagdijk, en VDB Transport kijken terug op een succesvolle samenwerking. Duncan Kavelaar, accountmanager bij Veekro Bedrijfswagens: “Toen bekend werd dat de Iveco S-WAY op de markt zou komen, was gelijk de interesse gewekt en wilde Rini van den Brink als mede-eigenaar van VDB Transport gelijk meer informatie. Tijdens het Truckstar Festival was het gehele gezin Van den Brink aanwezig om de nieuwe Iveco S-Way te bewonderen. In Assen is ter plekke direct de beslissing genomen om een 4×2 trekker aan te schaffen. Het is geweldig dat we in januari deze hebben kunnen afleveren aan VDB Transport.”

De keuze voor de Iveco S-Way is bij VDB Transport gebaseerd op de eerdere ervaringen met Iveco bedrijfswagens en de gewaardeerde aandrijflijn. Daarnaast zijn zij bekend met  de service die door Veekro Bedrijfswagens en door de andere dealers van Iveco wordt verleend. Met Euro 6 step D is VDB Transport nu klaar voor de Maasvlakte, om daar containers te laden. Rini van den Brink, mede-eigenaar van VDB Transport, vertelt hierover: “We zijn enorm trots dat we als een van de eerste bedrijven in Nederland gaan rijden met de nieuwe Iveco S-Way.”

VDB Transport is een jong (sinds 2014 actief) en dynamisch transportbedrijf wat zich richt op het wegvervoer in West-Europa. Met ruim dertig jaar ervaring in de transportsector denken zij altijd oplossingsgericht, waardoor zij iedere dag de service naar de opdrachtgevers kunnen verbeteren. Het wagenpark bestond uit acht voertuigen en wordt nu uitgebreid met een Iveco S-Way.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer