Ga naar hoofdinhoud

Tien nieuwe Krones (en zes nieuwe trucks) voor ColliCare

ColliCare Logistics neemt tien nieuwe Krone Profi Liner SDF trailers in ontvangst. De eerste trailers zijn vorige week in Werlte (D) opgeleverd en naar Groningen vervoerd om in gebruik te worden genomen. Hiermee blijft het Groningse bedrijf investeren in materieel voor het verlenen van haar wegtransportdiensten.

Vanuit de Nederlandse vestiging in Groningen opereert ColliCare Logistics met een vloot van 60 trailers en 30 eigen trucks. De tien nieuwe trailers zijn een aanvulling op de huidige trailer vloot. In Europa exploiteert ColliCare Logistics een vloot van ruim 400 trailers welke voornamelijk worden ingezet voor wegtransport binnen West-Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Jan Willem Teeninga

De keuze voor Krone was voor sitemanager Jan Willem Teeninga logisch: “Sinds de oprichting van Nederlandse afdeling van ColliCare Logistics in 2009 hebben wij een goede samenwerking gehad met Krone. Daarom was het vanzelfsprekend dat we ook deze keer voor Krone trailers hebben gekozen.Daarnaast is de veelzijdigheid van de Profi Liner voor ons van groot belang, het helpt ons in het kunnen voldoen aan de vereisten van onze verschillende klanten.”

Naast nieuwe trailers is ColliCare Logistics ook druk bezig met het uitbreiden van haar wagenpark. In oktober dit jaar nam het al een nieuwe DAF truck in gebruik, en zijn er nog 5 nieuwe trucks in bestelling. Met deze nieuwe trucks wordt de (groupage) dienstverlening van de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië uitgebreid.

ColliCare Logistics heeft zichzelf de afgelopen 15 jaar op de kaart gezet als innovatieve logistieke dienstverlener met een compleet pakket aan diensten binnen zee-, weg-, spoor- en luchtvracht, 3PL, opslag en distributie. Het bedrijf timmert hard aan de weg om zich te positioneren als Europese dienstverlener. Eerder dit jaar opende het bedrijf nog een nieuwe vestiging in Gdynia, Polen. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 600 medewerkers wereldwijd, verspreid over verschillende vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Nederland, Italië, Turkije, Litouwen, Letland, Polen, India en China. De visie van ColliCare is om het concurrentievermogen van haar klanten te versterken door middel van innovatieve, duurzame en geïntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer