Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Champagnefles als mixer achter op Iveco X-Way

Model Stephanie Tency nam onlangs namens ABC Mortel uit Tiel een prachtige betonmixer in ontvangst. Om de succesvolle samenwerking tussen ABC Mortel en Iveco NLS te vieren is deze betonmixer extra feestelijk ontworpen. Het management licht dit toe: “We hebben altijd de neiging om de mixers bijzonder op te maken. We vinden het géweldig om opvallend op de weg te rijden. Deze mixer is een voortvloeisel van de sprankelende samenwerking. We hebben toen bepaald om te gaan voor een mixer met het uiterlijk van champagnefles.”

Adriaan Doorduin voegt namens Iveco NLS hieraan toe: “Ik ben heel trots dat de samenwerking is voorgezet en dat we de kans hebben gekregen om een prachtig, nieuw voertuig neer te zetten. Een X-WAY 10×4 met een GVW (Gross Vehicle Weight: Maximum bruto voertuiggewicht) van 49 ton en 10 tons gestuurde sleepas zonder elektronische componenten. De truck kent een gewicht van 17 ton en heeft hierdoor een maximaal laadvermogen. Daarnaast heeft de X-WAY onderhoudsvriendelijke schijfremmen en beschikt het over alle veiligheidsopties, zoals Lane Departure Warning, AEBS, Adaptive Cruise Control en ESP. Het is gaaf om een truck met een champagnefles als mixer af te leveren. Dit geef mij een fantastisch gevoel! Ik kijk heel positief naar de toekomst.”

ABC Mortel heeft ABC Duurzaam Beton ontwikkeld. Dit bestaat uit een combinatie van Portlandcement en Hoogovenslak. De combinatie 20 procent Portlandcement en 80 procent Hoogovenslak zorgt voor een minimale CO2 uitstoot tijdens de productie van die grondstoffen, welke zijn bestemd voor de betonmortel.

ABC Mortel maakt evenals Constar Betonwaren en Constar Prefab deel uit van de Constar Groep. Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten in Nederland. ABC Mortel is gespecificeerd in het produceren van betonmortel in de klasse C12/15 tot en met C55/67 in haar betoncentrales. De distributie van de betonmortel vindt plaats op efficiënte wijze. Met betoncentrales in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk kan het bedrijf zich altijd flexibel opstellen richting de klant. Via de kortste en snelste weg kunnen ze de mortel leveren op ieder bouwproject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer