Foto’s: Schmitz presenteert S.CF containerchassis • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Schmitz presenteert S.CF containerchassis

Schmitz Cargobull presenteert momenteel in Hamburg haar S.CF containerchassis, waarmee Schmitz naar eigen zeggen haar productgamma completeert. TTM.nl is ter plaatse en kan exclusief de eerste beelden en informatie van Schmitz’ containerchassis delen.

Er zijn drie varianten van het S.CF containerchassis. Het eerste is een universeel chassis, geschikt voor containers van 20 voet tot 45 voet en alles wat daar tussen zit. Aan de achterzijde kan het chassis pneumatisch verlengd worden, aan de voorkant mechanisch. Het drie-assige chassis is voorzien van Rotos assen van Schmitz zelf. De voorste as is liftbaar. Dit chassis kan mee op de ferry. Voor vastzetten zijn twee ferry-lashings aanwezig.

Wie het standaard-chassis wat te veel van het goede vindt, kan ook kiezen voor de S.CF 45’ Euro Light. Een lichtere versie dus van 4.250 kg. Dit chassis heeft grofweg dezelde specificaties als het standaardchassis, maar het is alleen geschikt voor 40 en 45 voets containers. Wie 45 voet wil vervoeren kan aan de voorzijde het chassis verlengen.

De derde variant is de S.CF 40’ LX, volgens Schmitz ontworpen voor het ‘rationele containertransport’. Dit chassis is geschikt voor een 20 voet container, twee 20 voeters of een 40 voet. Hier zit de verlenging van het chassis aan de achterzijde, met een pneumatisch te bedienen uitschuifgedeelte. Net als bij de andere varianten is de voorste as van het triplestel liftbaar en zijn bevestigingen voor ferryvervoer aanwezig.

Lees binnenkort meer over het nieuwe S.CF containerchassis van Schmitz Cargobull bij TTM.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer