AVT neemt Gaston Hydrauliek over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

AVT neemt Gaston Hydrauliek over

A. van Tilburg (AVT) neemt Gaston Hydrauliek uit Etten-Leur over. Met deze overname vergroot AVT haar capaciteit aanzienlijk. Overigens blijft de naam Gaston Hydrauliek wel bestaan.

traileronderhoudAVT uit Roosendaal staat bekend als een specialistische diensterverlener op gebied van automotive, transportkoeling en industrie. Gaston Hydrauliek en Laadtechniek is een specialistisch bedrijf in laadkleppen en service en onderhoud daarvan. Daarnaast legt Gaston Hydrauliek zich toe op de opbouw, service en verkoop van autolaadkranen met bijbehorende carrosserie of laadbak. Met name de 24-uursservice en de grote magazijnvoorraad van specifieke laadkleponderdelen zijn een aanwinst binnen de AVT-groep.

Vanuit het principe ‘samen sterk’ wordt deze overname een mes dat aan twee kanten snijdt. Het brede pakket van dienstverlening van AVT, een grotere capaciteit met vestigingen te Moerdijk, Roosendaal, Breda en nu Etten-Leur en vergaande automatisering zorgen voor een hoger serviceniveau en lagere kosten.

Binnen Gaston Hydrauliek worden direct een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd, zoals een gratis haal- en brengservice en de installatie van een Kooiaap en Moffett meeneemheftrucks servicepunt. Bestelde artikelen kunnen nu in de routedienst versneld geleverd worden en te reviseren cilinders opgehaald. Verder wordt de trailerservice nu met een vestiging in Etten-Leur uitgebreid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer