FTTP en Toscon verder als TIP • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

FTTP en Toscon verder als TIP

Al sinds 2015 zijn Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts onderdeel van onze TIP-familie. Vanaf eind mei verdwijnen die namen en wordt enkel de merknaam TIP gevoerd. Deze professionaliseringsslag moet het merk TIP nog sterke neer zetten.

Met deze wijziging kan TIP, als één organisatie, de klanten alles bieden wat ze nodig hebben op het gebied van trailers in heel Europa op TIP’s eigen locaties of via haar partners. Het gaat dan niet alleen om een uitgebreid assortiment aan trailers voor de verhuur, lease en verkoop, maar ook aan diverse aanvullende diensten zoals een uitgebreid aanbod aan onderhouds- en reparatiediensten, een Europese pechhulp service en TIP Insight. Daarnaast beschikt TIP naar eigen zeggen over een uitgebreid onderdelenmagazijn waar klanten alles kunnen vinden voor de trucks en trailers.

Vanaf eind mei gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts volledig verder als TIP. Werkplaatsen, servicebussen en de onderdelenmagazijnen in Nederland en België zullen dan met trots het TIP logo dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer