Ga naar hoofdinhoud

Dashdoc Flow maakt planning efficiënter en stipter

Dashdoc, de ontwikkelaar van softwareoplossingen voor de transportsector, lanceert haar nieuwste toepassing Dashdoc Flow. Deze applicatie is ontworpen op vraag van de sector en maakt het mogelijk om eenvoudig tijdslots te boeken. Zo kunnen zowel verladers als transporteurs een aanzienlijke tijdswinst boeken en krijgen ze betere inzichten om de efficiëntie van hun tijdslotbezetting te verbeteren.

Dashdoc Flow fungeert als een digitaal platform dat verladers en transporteurs samenbrengt en hen in staat stelt om op een gestroomlijnde manier samen te werken. Via het platform kunnen transporteurs eenvoudig tijdslots boeken bij verladers, vergelijkbaar bij het boeken van een online doktersafspraak. Dat leidt tot een betere coördinatie en planning van laad- en losmomenten.

De voordelen van Dashdoc Flow zijn op maat van zowel verladers als transporteurs. Het gebruiksvriendelijke digitaal platform vervangt onoverzichtelijke Excel-spreadsheets en heen-en-weer mailen. Dashdoc Flow is steeds bereikbaar via een smartphone of computer voor alle betrokken partijen, wat wachttijden elimineert en heel wat papier uitspaart.

Nieuwe inzichten

​Werken met Dashdoc Flow levert verladers heel wat nieuwe inzichten op met betrekking tot de efficiëntie van hun activiteiten. De bezettingsgraad, stiptheid van transporteurs en onvoorziene omstandigheden worden in real-time gemonitord. De verlader ontdekt zo waar bottlenecks ontstaan en waar er groeipotentieel is. Bovendien kan Dashdoc Flow naadloos geïntegreerd worden met het transportmanagementsysteem van Dashdoc, waarmee andere activiteiten zoals facturatie en het opstellen van transportplanningen mogelijk zijn.

“Dashdoc Flow biedt verladers en transporteurs een efficiënte en geïntegreerde oplossing die resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en verbeterde efficiëntie voor alle betrokken partijen”, besluit Sami Dandache, general manager Benelux bij Dashdoc.

Dashdoc is het avontuur van vier jeugdvrienden, ontstaan uit de drang om problemen op te lossen die eigen zijn aan wegtransport. Vandaag is het een bedrijf met 70 werknemers in Frankrijk en België. Het biedt verladers en vervoerders een veilige, performante en complete oplossing in de vorm van het eigen TMS. Het beheer van al hun vervoersactiviteiten, van planning tot facturering en de berekening van hun CO2-voetafdruk, wordt daarmee kinderspel. Dashdoc staat op ICT & Logistiek, op stand 03.B010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer