Jord Koot en Rene Bruijne aan de slag bij Simacan • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jord Koot en Rene Bruijne aan de slag bij Simacan

Simacan, het open en leveranciersonafhankelijk cloudplatform voor digitale samenwerking in transport en logistiek, heeft Jord Koot en Rene Bruijne aangesteld binnen de onderneming, respectievelijk als sales manager en director of business strategy Europe & innovation. Beide heren zijn geen onbekenden in de wereld van transport en logistiek. Jord zijn laatste positie was Chief Commercial Officer bij Route42 en Rene Bruijne is de man die aan de wieg stond van het begrip e-CMR in zijn functie als managing director bij Transfollow.

Beide heren gaan Simacan helpen het ambitieuze groeiprogramma te realiseren dat vorig jaar is ingezet na de toewijzing door de Europese Commissie van een Europese subsidie voor baanbrekende ideeën.

Jord Koot

Jord Koot zal zich focussen op de schaalbare doorontwikkeling van de commerciële organisatie in de Europese groeigebieden waar Simacan haar platform aanbiedt.

Jord Koot: “Simacan biedt alle spelers in de supply chain enorme kansen. De innovatieve kracht van Simacan naar de markt brengen, sluit helemaal aan bij mijn achtergrond, ervaring en drijfveren. Mooi om – samen met het totale Simacan team! – de enorme potentie van het Simacan platform commercieel verder tot wasdom te laten komen.”

René Bruijne

Rene Bruijne: “Mijn ervaring en ambitie om de supply chain te digitaliseren komt bij Simacan goed van pas. De afgelopen tijd heb ik Simacan met veel interesse gevolgd en was ik onder de indruk van het bedrijf. Mijn drijfveer is niet alleen om de logistieke keten korter, slimmer en goedkoper te maken, maar ook duurzamer zodat deze een positief effect heeft op ons milieu en de toekomst van onze planeet.”

Simacan heeft dit jaar een tiental nieuwe mensen aangenomen en verwacht het totale personeelsbestand de komende twee jaar nog verder uit te breiden. Simacan ambieert de meest aantrekkelijke IT-werkgever in Amersfoort en omstreken te zijn.

De heren Koot en Bruijne zijn inmiddels begonnen bij Simacan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer