RouteLogic berekent de slimste route voor elk pakketje • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

RouteLogic berekent de slimste route voor elk pakketje

Het plannen van de meest efficiënte route is voor elke pakketbezorger een grote uitdaging, helemaal met de brandstofprijzen van dit moment. Elke onnodige kilometer zorgt voor extra brandstofkosten, CO2-uitstoot en wachttijd voor de klant. Bovendien kost het plannen van die route ook weer extra arbeidsuren. RouteLogic berekent eenvoudig de optimale route voor bezorgers. Die besparen hiermee 30 tot 40 procent op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot.

RouteLogic biedt naast besparingen nog veel meer voordelen, zoals gebruiksgemak. Als planner voer je simpel alle opdrachten in, compleet met voorwaarden zoals aflevertijden. RouteLogic verdeelt de opdrachten automatisch over de beschikbare voertuigen en houdt daarbij rekening met de actuele capaciteit.

Elke chauffeur krijgt vervolgens direct de beste route en kan deze makkelijk rijden met de chauffeurs-app. De klant weet op zijn beurt weer precies binnen welk tijdsvak van een uur de bezorger komt. Geen gemiste pakketjes en onnodige dubbele ritten meer dus.

Het pakketvolume voor bezorgers neemt al jaren toe en COVID-19 heeft deze ontwikkeling nog eens versneld. Bezorgers staan daarmee elke dag voor grote uitdagingen, die de komende jaren niet minder zullen worden. Daarom helpt RouteLogic bezorgers met een oplossing die het werk vandaag al makkelijker maakt: de routeplanner is vanaf nu gratis te gebruiken op routelogic.io.

RouteLogic is een initiatief van founder Niels Callenbach, eigenaar van digital agency OrangeTalent. “Een paar jaar geleden zag ik een opdrachtgever enorm worstelen met zijn routeplanning. Zijn vraag sloot perfect aan op een van onze grote ambities: innovatieve en duurzame oplossingen maken, waar zowel onze planeet als bedrijven beter van worden. RouteLogic is daar het perfecte voorbeeld van. En met de actuele, torenhoge brandstofprijzen komt deze oplossing geen moment te vroeg.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer