Broshuis stopt tijdelijk de productie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis stopt tijdelijk de productie

Opleggerfabrikant Broshuis stopt per 30 maart a.s. tijdelijk de productie. De aanscherping van voorschriften rond COVID-19 vanuit de ministeries en het RIVM zorgen in toenemende mate voor problemen met de naleving op de werkvloer. Hierdoor wordt het beheersen van de veiligheid steeds lastiger. Daarnaast zorgt de sluiting van de fabrieken van leveranciers voor tekorten aan cruciale onderdelen.

Broshuis stopt daarom tijdelijk zijn productie van hoogwaardige speciaal transport opleggers en multifunctionele containerchassis vanwege een tekort aan componenten en de grote verstoringen die zich hebben voorgedaan in de leveranciers- en logistieke keten als gevolg van de verspreiding van COVID-19 in Europa.

“Het werken met zware componenten in combinatie met de 1,5 meter afstandsregel, maakt het veilig werken simpelweg onmogelijk. Voor ons onacceptabel. Om ervoor te zorgen dat het wagenpark van onze klanten kan blijven rollen, zal onze afdeling Service en Onderhoud blijven ondersteunen. Het is overmacht, we denken vooral aan een ieder die getroffen wordt door het COVID-19-virus”, zegt Pieter-Bas Broshuis.

Momenteel verwacht Broshuis de productie begin mei te hervatten. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe het virus zich verder ontwikkelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer