Definitief: Peter Appel neemt FMCG-transport van Kuehne+Nagel over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Definitief: Peter Appel neemt FMCG-transport van Kuehne+Nagel over

Het zat er al even aan te komen, maar nu is de kogel dan echt door de kerk: Peter Appel Transport heeft een akkoord bereikt met Kuehne+Nagel om als partners de transportactiviteiten van de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) in de retailsector samen te gaan uitvoeren. Beide bedrijven zijn specialisten binnen deze keten en door uitbesteding van de transportactiviteiten aan Peter Appel Transport zal ieder zijn eigen expertise verder kunnen optimaliseren.

De betrokken medewerkers van Kuehne + Nagel gaan per 1 april 2019 over naar Peter Appel Transport. Zij blijven opereren vanuit hun huidig standplaats Veghel, Utrecht en Tiel. “Samen met hen zullen we verder gaan bouwen aan een mooie professionele transportoplossing waar ze veilig en duurzaam kunnen werken”, aldus Peter Appel Transport in een verklaring op haar website.

Dit partnership geeft Peter Appel Transport naar eigen zeggen de gelegenheid om haar netwerktransport in de retailsector verder te verdichten. Het netwerktransport bestaat uit het zo duurzaam mogelijk vervoeren van diverse producten tussen diverse distributiecentra. Deze dienst verzorgt het transportbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onder meer retailers, foodservice bedrijven, producenten en handelsondernemingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer