Ga naar hoofdinhoud

Een Kia of een Gazelle als je werkt bij J. Heebink

Transportbedrijven grijpen tegenwoordig naar bonussen om personeel tevreden te houden dan wel aan te trekken. Een nieuw voorbeeld daarvan is J. Heebink uit Veenendaal. Daar werden afgelopen zaterdag 75 splinternieuwe Kia’s Picanto uitgereikt aan de medewerkers.

Op 12 februari a.s. komen daar nog eens 27 elektrische Gazelle fietsen bij. Met deze prachtige actie denkt Heebink de medewerkers een passende beloning te geven voor trouw dienstverband, in deze tijden van drukte en krapte op de arbeidsmarkt. “De medewerkers zijn er apetrots op, en heel blij met hun nieuwe auto. Ook toekomstige nieuwe werknemers kunnen gebruik maken van deze unieke secundaire arbeidsvoorwaarden”, zo meldt Heebink.

Eén reactie op “Een Kia of een Gazelle als je werkt bij J. Heebink

  • Mark

    Allemaal zwarte auto’s. Krijg er een beetje een Henry Ford idee bij. Die had zelfs een compleet dorp ontworpen waar mensen dan konden leven op een manier die hij als ideaal zag.

    Nu weet ik van dit bedrijf dat ze te beroerd zijn om mensen een elektrische pompwagen mee te geven. Ook met ibc containers van 1000kg per stuk. Maargoed, ’s avonds met gebroken rug rij je dan wel in een nieuwe Picanto naar huis, dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer