Ga naar hoofdinhoud

Groot Zevert Internationaal Transport overgenomen

Transportbedrijf Groot Zevert Internationaal Transport uit Eibergen is overgenomen door varkenshandelaren Hendrie Dijk en Jan Schuttert.  De vorige eigenaren Matthy en Marijke Groot Zevert zagen zich helaas om gezondheidsredenen genoodzaakt hun transportbedrijf te beëindigen of over te dragen. Zij zagen in Hendrie Dijk en Jan Schuttert een opvolging die de continuïteit van het bedrijf  waarborgt. Hendrie Dijk zal namens de nieuwe eigenaren als bestuurder naar voren treden.

Groot Zevert Internationaal Transport is gespecialiseerd in het hoogwaardig transport van levende dieren, hieronder biggen, varkens, zeugen, kalveren, koeien en schapen. Tevens omvatten de activiteiten een centraal verzamelpunt voor Rundvee.

De  overname van Groot Zevert biedt voor Dijk en Schuttert, die met name in de varkenssector hun sporen verdiend hebben, prachtige perspectieven.  Het bedrijf kenmerkt zich door een onafhankelijke positie in de markt. Vele handelspartijen, slachterijen alsmede particuliere vee-varkenshouders maken naast elkaar gebruik  van de geboden diensten. Deze onbetwiste onafhankelijke opstelling van het bedrijf Groot Zevert zal volgens de nieuwe eigenaren ook de nadrukkelijk gerespecteerde,  herkenbare basis  blijven om verdere groei en optimalisatie te realiseren.  Toch zullen ook hun overige activiteiten hier garen bij spinnen. Het van dichtbij kunnen beschikken over onafhankelijk vervoer biedt zonder twijfel perspectieven. Van de synergievoordelen van groter  volume, gezamenlijke  inkoop, bundeling onderhoud en reparatie, combineren van vrachten en dus veel minder lege kilometers zullen alle relaties  met zekerheid mee profiteren, aldus het bedrijf in een verklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer