Ga naar hoofdinhoud

Maat Noord heeft noordelijke groei-ambities en verhuist naar Farnsum

Maat Noord verhuist binnen een jaar na opening van de locatie in Delfzijl naar een nieuwe plek in Farnsum. Het doel is helder: een noordelijke kopie van de welbekende locatie in Alblasserdam creëren. Dit is een belangrijke stap in de ambitie om mee te liften op de (industriële) kansen in het noorden van Nederland.

arjan maat

Wat heeft geleid tot de keuze voor de nieuwe locatie van Maat Noord? ”Een 1000 vierkante meter groot warehouse in Farnsum, en voeg daar nog eens een buitenruimte van 750 vierkante meter aan toe. Wat het nog mooier maakt, is de kade- en wateraansluiting aan het Eemskanaal”, vertelt directeur Arjan Maat. ”Dit opent geweldige mogelijkheden voor de opslag en overslag van goederen. Het betekent simpelweg dat Maat nog efficiënter kan werken en tegemoet kan komen aan de toenemende wensen en vragen van klanten in het noorden van Nederland.”

Maat heeft een breed scala aan (logistieke) diensten, variërend van service en onderhoud tot verhuur, verkoop en leasing van elektrische bedrijfsvoertuigen. Daarbij horen ook heftrucks, een onmisbare kracht in verschillende logistieke en industriële sectoren. Met de uitgebreide service- en onderhoudsdiensten en tal van opties voor verhuur en verkoop van heftrucks, streeft Maat Noord naar het vervullen van de stijgende vraag naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Zoals het bedrijf ook acteert vanuit Alblasserdam in Zuid-Holland.

Naast de duurzame mobiliteitsoplossingen is een van de belangrijkste onderdelen het traditionele transport waar het bedrijf 90 jaar geleden mee is gestart. Voor vervoer over de weg blinkt het uit in exceptioneel, internationaal en kraan transport. Door de kennis en ervaring houden we het (exceptioneel) transport efficiënt. Met de nieuwe vestiging, onder leiding van Rutger Kuipers, wordt de dekking over het hele land nog beter vervuld.

De verhuizing naar de nieuwe locatie in Farmsum is ontstaan door de kansen die Maat ziet in de snel ontwikkelende industrieën in Noord-Nederland. Deze nieuwe plek zorgt voor een nóg betere vervulling van de logistieke behoeften van klanten in die regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer