Ga naar hoofdinhoud

Managementshuffle bij Kögel Benelux

Kögel Benelux heeft een nieuwe algemeen directeur. Ronald Kroesen (55) verlaat het bedrijf na twee jaar. Christoph Haslinger (37), die vele jaren ervaring heeft in de internationale voertuigbranche en voordat hij begin februari van dit jaar in dienst trad bij Kögel reeds de dealers en klanten in België en Nederland verzorgde voor een Europese trailerfabrikant, leidt Kögel Benelux.

Ronald Kroesen

 “Wij wensen Ronald Kroesen het beste voor zijn verdere carrière en danken hem voor het werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Hij richtte de vestiging in Kampen op en breidde de verkoop- en serviceactiviteiten van de Kögel dochtermaatschappij aanzienlijk uit”, vertelt Kögel CEO Christian Renners uit. ‘Ik ben zeer verheugd dat we met Christoph Haslinger een sales professional in ons team hebben die ervaren is in de regio en die de landspecifieke behoeften zeer goed kent, waardoor klanten de deskundige ondersteuning blijven krijgen die ze gewend zijn en dat hij directie geeft aan het driekoppige verkoop- en serviceteam van Kögel Benelux.”

 Via de Kögel dochtermaatschappij hebben klanten uit de Benelux-regio toegang tot de volledige productportfolio van de voertuigfabrikant uit het Beierse Burtenbach. Naast nieuwe voertuigen hebben klanten in Kampen ook toegang tot het aan Kögel Used aanbod aan gebruikte voertuigen, de Kögel Rent huurvloot, evenals Kögel Telematics en het Kögel After Market-aanbod. Bovendien distribueert Kögel Benelux de voertuigen van aanhangwagenspecialist Humbaur, waarvan de producten de behoeften aan personenauto’s, zware bedrijfsvoertuigen en diepladers dekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer