Ga naar hoofdinhoud

Martens Transport gaat op in FreightNed Group

Martens Transport, gevestigd in Oosterhout, is sinds 16 maart jl. onderdeel van de FreightNed Group. Onder leiding van de directieleden Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) en Rene Martens (Algemeen Directeur Martens Transport) is de afgelopen maanden aan de overname gewerkt.

Martens Transport heeft als familiebedrijf een geschiedenis die teruggaat tot 1922, met het eerste kenteken op naam van Martens. De onderneming heeft een mooie reputatie op weten te bouwen in de transportsector met als specialisme; hoogwerkers, heftrucks, shovels, staalprofielen, betonelementen en/of andere zware goederen die qua lengte, breedte en hoogte niet voldoen aan de voorschriften voor het gebruikelijke wegvervoer.

Rene Martens vindt het samengaan met de FreightNed Group een goede stap naar de toekomst. “Onze medewerkers blijven als team in het eigen werk en zowel de Martens Transport klanten als de FreightNed klanten kunnen we veelzijdiger diensten aanbieden.”

De  FreightNed Group ziet veel mogelijkheden om verder door te groeien met de Machine/Speciaal Transport activiteiten. FreightNed heeft een zeer sterke focus op sales waardoor Martens Transport Oosterhout zeker nieuwe mogelijkheden en kansen zal krijgen.

Ronald de Rijke, Algemeen Directeur van de FreightNed Group zegt: “Door deze stap kan FreightNed Group naast het huidige Europese wegtransport, Benelux distributie, Ocean, Intermodal, Bulk/Binnenvaart en Opslag & Handling ook het gehele pakket Machine Transport, Bouw gerelateerd Transport en Zwaar Transport aanbieden. Daarnaast is de modaliteit meteen operationeel inzetbaar en is ons wagenpark verder uitgebreid naar 68 auto’s.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer