Nijhof-Wassink neemt Sven Daems transport over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink neemt Sven Daems transport over

Met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 201, heeft Nijhof-Wassink België de transport activiteiten overgenomen van Sven Daems transport te Retie, België. Het wagenpark en de ervaren Belgische chauffeurs komen per 1  januari jl. over naar Nijhof-Wassink België.

Martin Schoemaker

“Deze overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om samen met haar strategische partner DVM Trans te groeien in de mengvoederindustrie in België en de omringende landen. Het is een mooie uitbreiding op ons inmiddels sterk afleveringsnetwerk binnen de Benelux en Frankrijk. De samenwerking met DVM Trans in combinatie met deze laatste uitbreiding van onze activiteiten is voor ons allen een zeer mooie nieuwe stap om onze met name Belgische klanten nog meer flexibiliteit, service en efficiency te kunnen bieden. Als regisseur voor bulk- en stukgoedtransporten willen wij onze klanten zo verder ontzorgen”, aldus Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics van Nijhof-Wassink.

De Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim 350 combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals proteïnen, melkpoeder, weipoeder en vitamines. Tevens distribueren ze losgestorte diervoederproducten, kunstmest en zakgoed van de fabrikant naar de boer.

Eén reactie op “Nijhof-Wassink neemt Sven Daems transport over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer