Ga naar hoofdinhoud

Broers Tipker trekken stekker uit familiebedrijf

De broers Arno en Axel Tipker van familiebedrijf Tipker Transport Service uit Alphen aan den Rijn beëindigen hun transportbedrijf. Dat melden zij op Facebook. Van ’t Hek uit Zuidoostbeemster neemt TTS per 1 juli over.

“We staan als transportsector aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Verduurzaming, en elektrificeren hebben een grote impact op een klein familiebedrijf. Doordat Axel aangegeven heeft geen toekomst te zien in het hebben van een transportbedrijf, sloegen bij mijzelf ook de twijfels toe. We kwamen tot de conclusie: ‘We doen het samen, of we doen het niet’. Na positieve gesprekken hebben wij overeenstemming bereikt met Gebr. Van ’t Hek tot overname, per 1 juli 2024, van het wagenpark en onszelf”, schrijft Arno Tipker op de facebookpagina van het bedrijf.

“Hierdoor hebben wij een mooie toekomst, bij een mooi bedrijf en kunnen blijven doen wat we leuk vinden. Wij danken iedereen voor het vertrouwen en prettige samenwerking. Axels wens om de 3e generatie dieplader chauffeur te worden zou zomaar kunnen bij het bedrijf waar zijn opa gestopt is. Dan zou de cirkel rond zijn. Het was voor mij een fantastische mooie reis, had het niet willen missen, maar het is goed zo”, aldus Arno Tipker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer