Ondernemerstrio neemt transportbedrijf Nagele over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ondernemerstrio neemt transportbedrijf Nagele over

Ondernemers Hans van Lenten, Meindert Kapitein en Peter Matthijssen zijn de nieuwe eigenaren van Transportbedrijf Nagele uit Nagele.

Na een periode van ongeveer 19 jaar heeft Simon de Vries besloten te stoppen met zijn opslag- en transportbedrijf. Na de verkoop van het koel- en vriesbedrijf, werd er gezocht naar een passende oplossing voor Transportbedrijf Nagele. Hierbij was de uitgangspositie dat het bedrijf voortgezet zou worden. Na meerdere gesprekken is er een overname tot stand gekomen. Van Lenten, Kapitein en Matthijssen zijn actief in de logistieke- of agrarische sector en bekend met de dienstverlening van Transportbedrijf Nagele.

Afgelopen tijd is de overname verder uitgewerkt en invulling gegeven aan hoe het bedrijf voortgezet zal worden. Transportbedrijf Nagele blijft een bedrijf op zich en blijft doen waar het goed in is. De kwaliteit die het bedrijf al jaren levert zal geborgd blijven, daarnaast is er de ambitie om te groeien en meer opdrachten te verwerken. “Dat het allemaal wat moeilijker is in de landbouw en logistiek, heeft ons er niet van weerhouden hier kansen te zien voor alle partijen”, aldus Hans van Lenten in een verklaring op Facebook.

Het gezicht van Transportbedrijf Nagele., Alex Mulder, blijft het aanspreekpunt van het bedrijf. Hij heeft een nieuwe werkplek op Urk ingenomen en zal van daaruit het vertrouwde aanspreekpunt voor de verschillende opdrachtgevers blijven. Hij is te bereiken op het reeds bekende telefoonnummer: +31 (0)527 653969.

Transportbedrijf Nagele bestaat uit zes trekkende eenheden en een verscheidenheid aan getrokken materiaal waaronder tautliners, een onderlosser, walking floors, een kipper en open trailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer