Trailer Wizards sluit zich definitief aan bij TIP Group • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Trailer Wizards sluit zich definitief aan bij TIP Group

TIP Trailer Services, een portefeuillebedrijf van I Squared Capital en een van de toonaangevende leveranciers van trailerleasing, verhuur, onderhoud en reparatie in heel Europa en Canada, maakt bekend dat het de overname van Trailer Wizards, een toonaangevende onderneming, leverancier van trailerhuur en leasingdiensten in Canada heeft afgerond. Dit volgt op de aankondiging eerder dit jaar over de ondertekening van de overeenkomst voor de overname.

Na de overname zal TIP Trailer Wizards integreren met zijn bestaande Canadese bedrijf, Train Trailer Rentals. Dit plaatst TIP in een sterke positie voor groei op lange termijn, omdat het zijn positie op de Canadese markt verder versterkt. De overname diversifieert zowel de geografische voetafdruk in Canada met de uitbreiding van activiteiten naar nieuwe provincies en het servicesegment met meer gespecialiseerde trailers.

“Na de recente acquisitie van PEMA in Europa is de acquisitie van Trailer Wizards een andere belangrijke mijlpaal in het groeipad van TIP”, aldus Bob Fast, President en CEO van TIP Trailer Services. “Door lid te worden van de teams van Trailer Wizards en Train Trailer Rentals, kunnen we het beste bieden in flexibele oplossingen voor commerciële trailervloot en groeikansen nastreven voor de gecombineerde bedrijven. We zijn van plan te investeren in het ontwikkelen van onze langdurige klantrelaties met transport-, logistiek- en retailklanten van wereldklasse in Canada. ”

De Canadese divisie van TIP zal een gecombineerde vloot hebben van meer dan 33.000 trailers, reefers, chassis en flatbed- of drop-deckconfiguraties. Het gecombineerde bedrijf zal meer dan 500 mensen in dienst hebben, waaronder ongeveer 300 monteurs, op bijna 30 locaties in Canada van Prince Edward Island tot British Columbia.

Het management van de gecombineerde onderneming werkt samen aan een integratieplan om een ​​soepele overgang mogelijk te maken. Tenzij anders gecommuniceerd, blijven bestaande contracten, services, voorwaarden en processen van kracht bij elk van de bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer