Van der Heijden Transport is strijdbaar en rijdt weer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van der Heijden Transport is strijdbaar en rijdt weer

Afgelopen vrijdag werd het bedrijfspand van Van der Heijden Transport uit Hapert door een grote brand in de as gelegd. Na wat het bedrijf zelf noemt een ‘bizar weekend’ is dinsdag 2 juni de transportdienstverlening weer hervat.

“Wat een bizar weekend. Een absolute nachtmerrie. Nog altijd kunnen we het amper geloven. Maar we moeten door. Het hele weekend is er keihard gewerkt door heel veel partijen. Veel is nog onzeker en onduidelijk. Maar het resultaat van het harde werken is dat we vandaag, dinsdag 2 juni, onze transport dienstverlening weer gaan oppakken. We hebben zo ontzettend veel hulp gekregen en aangeboden gekregen dat het onmogelijk is iedereen te bedanken zonder mensen te vergeten. Maar iedereen die heeft meegewerkt aan het oppakken van de draad, iedereen die zijn diensten heeft aangeboden, iedereen die zijn steun betuigd heeft op welke manier dan ook en natuurlijk ook het voltallige personeel van Van der Heijden: ENORM BEDANKT!”, schrijft het bedrijf op haar Facebook-pagina.

Het getroffen transportbedrijf toont zich strijdbaar en flexibel. Zaterdag waren de computersystemen al weer in de lucht en een oproep voor het gebruik van een logistiek centrum van 20.000 tot 30.000 m2 in de regio Eindhoven leverde voldoende respons op voor op zijn minst hoopgevende gesprekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer