Ga naar hoofdinhoud

Van Gameren en BLS samen verder

Van Gameren Transport in Klundert gaat samen verder met Bulk Logistics Solutions (BLS). “Een super match”, noemt directeur/eigenaar Patrick van Gameren van Van Gameren Transport het.  “Onze expertise zit vooral in het wegtransport van vloeibare chemicaliën en afvalstoffen van de scheepvaart.”

“Vanaf het allereerste gesprek heb ik er een goed gevoel bij gehad”, vervolgt hij. “Ik wilde heel graag met een betrouwbare partij verder omdat het bedrijf en ik eraan toe zijn. Met het management en de aanwezige structuur bij BLS kunnen we verder bouwen aan de toekomst. Ik ben daar heel trots op!”

Directeur Eric Staal van BLS zegt dat hij heel blij is met deze stap: “Het toont onze gezonde ambitie aan.  Van Gameren Transport biedt gespecialiseerde kennis van  gevaarlijke vloeibare stoffen vervoer. Deze activiteiten zijn een mooie aanvulling voor ons  tank- en containervervoer van droge bulk in de chemie en  food sector. Onze gezamenlijke klanten krijgen nog meer  specialiseerde kennis op het gebied van bulkverladingen in tanks en containers over de weg maar ook intermodaal.”

Staal: “Ons doel is met dit soort investeringen te kunnen doorgroeien naar een robuustere operatie en uitmuntende serviceverlening van (vloeibaar) bulk vervoer voor klanten. In dat kader hebben we eerder dit jaar 100 nieuwe 20ft bulk containers en 50 nieuwe pressure tanks in gebruik genomen en zullen begin volgend jaar nog eens 100x 20ft bulk containers voor het ‘Food’ segment worden afgeleverd. De operationele activiteiten zullen niet worden geïntegreerd overigens”, aldus Staal.  

Van Gameren Transport opereert momenteel met een 35 tal tankcontainers/tankopleggers en heeft ook eigen chauffeurs in dienst. Wel zullen op een later tijdstip administratieve zaken worden gecentraliseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer