Van Ginkel Trucks failliet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Ginkel Trucks failliet

Van Ginkel Trucks, met vestigingen in Ederveen en Utrecht, is donderdag door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Het faillissement van beide B.V.’s, in Utrecht en Ederveen, is door het bedrijf zelf aangevraagd.

Van Ginkel Trucks verkeert al langer in zwaar weer. Vorig jaar nog werd er een overname door Bakker Bedrijfswagens beoogd, maar die ging niet door.

Van Ginkel Trucks was een voortzetting van Ginaf Service, wat zelf weer voort kwam uit GINAF Trucks. Van Ginkel Trucks was een dealer van GINAF. Het faillissement betreft louter Van Ginkel Trucks en niet GINAF Trucks Nederland te Veenendaal. In Ederveen werken 29 mensen bij Van Ginkel Trucks, in Utrecht zijn dat er negen.

Mr. A.J. Stokkers is aangesteld als curator over dit faillissement. Hij heeft de oorzaak van het faillissement nog in onderzoek. Wel kan hij laten weten dat reparatie- en onderhoudswerkzaamheden momenteel gewoon doorgang vinden bij Van Ginkel Trucks. Over de mogelijkheden tot een doorstart is hij voorzichtig: “Die zijn nu in onderzoek en meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen.”

Eén reactie op “Van Ginkel Trucks failliet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer