Ga naar hoofdinhoud

Van Opzeeland Transport overgenomen door Remco Vos

Remco Vos, eigenaar en algemeen directeur van De Klok Logistics en Vortex Logistics in Nijmegen en van Van Vliet Transport in Vianen neemt dochterbedrijf Van Opzeeland over van branchegenoot Nabuurs. Dit maken beide logistiek dienstverleners afgelopen weekend bekend.

Via de bedrijven De Klok Logistics (DKL) en Van Vliet Transport (VVT) is er al een landelijk dekkend netwerk (evenals de nodige kennis en ervaring) op het gebied van onder meer stedelijke distributie. Door de overname vergroten DKL en VVT het volume op dit gebied. Voor Nabuurs biedt de deal de mogelijkheid om meer strategische focus aan te brengen in haar andere logistieke activiteiten.

De transportactiviteiten van Van Opzeeland worden per 4 april a.s. ondergebracht bij De Klok Logistics in Nijmegen en Van Vliet Transport in Vianen. Klanten van Van Opzeeland krijgen voor hun leveringen dus te maken met een nieuwe dienstverlener. De contractvoorwaarden blijven ongewijzigd; alle bestaande afspraken worden gerespecteerd. Hoofddoel van De Klok Logistics en Van Vliet Transport is om de klanten de meest optimale service aan te bieden en te waarborgen.

Vrijwel alle bij de transportactiviteiten van Van Opzeeland betrokken medewerkers, kunnen hun arbeidsovereenkomst voortzetten bij de Klok Logistics en Van Vliet Transport. Alle transport- en Warehouse/expeditiemedewerkers kunnen bij De Klok Logistics en Van Vliet Transport aan de slag.

Remco Vos

De overname is het sluitstuk van een gezamenlijke zoektocht naar schaalvergroting en netwerkverdichting, verklaart directeur Remco Vos: “Binnen de stedelijke distributie zien we al jaren een trend richting hogere leverfrequenties en kleinere drop-sizes. Daardoor heb je simpelweg meer combinatievolume nodig. De snelste manier om in één keer veel volumegroei te behalen is het bundelen van je krachten. Die krachtenbundeling heeft in ons geval de vorm aangenomen van een overname van de transportactiviteiten.”

Ard Nabuurs, commercieel directeur van Nabuurs, deelt die analyse: “In De Klok Logistics en Van Vliet Transport hebben wij een overnamepartner gevonden die de kwaliteit en service kan leveren die onze klanten gewend zijn. Nu én in de toekomst. Tegelijkertijd geeft het ons de gelegenheid om meer focus aan te brengen in onze overige activiteiten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer