Waberer’s verder onder naam Nexways • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s verder onder naam Nexways

Na de verkoop van zijn transportbedrijf Waberer’s aan Mid Europa Partners liet oprichter en CEO György Wáberer weten dat de naam van het bedrijf zou gaan veranderen. Nu is het dan zover: als Nexways Cargo Kft. staat het bedrijf nu ingeschreven bij de Hongaarse KvK.

De naam mag dan veranderen, de blauw-gele kleuren en het welbekende zonnetje als logo blijven. Dat blijkt uit foto’s die Nexways en website 40ton.net hebben gepubliceerd. Ook diverse Hongaarse media berichten over de naamswijziging, en halen nog even op waarom dat nodig is.

Bij de verkoop van Waberer’s in 2016 bedong György Wáberer de naamswijziging, maar gaf Mid Europa Partners het recht de naam nog enkele jaren te gebruiken. Nu is de naamswijziging dan een feit, al is die op de officiële kanalen van Waberer’s nog niet zichtbaar. Ook de dochtermaatschappijen van Waberer’s krijgen de nieuwe naam Nexways. Wat overigens wel veranderd is de slogan. Die luidde ‘Optimum Solutions’, maar werd zeker de afgelopen jaren niet helemaal waargemaakt. ‘Your Succes in Motion’ klinkt minstens even pretentieus, maar deze nieuwe slogan kan alleszins nog vervuld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer