30 keer ‘Truck of the Year’ voor Reining Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

30 keer ‘Truck of the Year’ voor Reining Transport

Reining Transport heeft onlangs de eerste van dertig nieuwe DAF XF volumecombinaties in ontvangst genomen van Autobedrijven ESA, DAF-dealer in Groningen en Friesland. De XF is samen met de CF International Truck of the Year 2018.

De nieuwe XF kenmerkt zich door complete nieuwe aandrijflijnen met zeer efficiënte versnellingsbakken en achterassen. Samen met de nieuwe en compacte systemen voor de nabehandeling van uitlaatgassen, de geavanceerde software en aerodynamische optimalisaties, leiden deze vernieuwingen tot een brandstofbesparing en CO2-reductie van volgens de fabrikant 7 procent.

XF met WEB middenassers

Onlangs heeft Autobedrijven ESA, DAF-dealer in Groningen en Friesland, de eerste New DAF XF 480 FAR Space Cab bij Reining Transport mogen afleveren. Dit jaar zullen er 30 van deze volumecombinaties worden afgeleverd. De nieuw te leveren trucks worden samen afgeleverd met nieuwe WEB 2-assige middenas aanhangwagens. Voor de opbouw van de truck en aanhangwagen heeft Reining gekozen voor een schuifzeilcarrosserie van Carrosseriebouw Compaan uit Assen.

300 volumecombinaties

Reining Transport uit het Groningse Kolham is een complete logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volumevervoer en warehousing en continu op zoek naar optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Met een vloot van meer dan 300 volumecombinaties is Reining een grote speler in het segment waar het gaat om volumeladingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer