40 Renault Masters voor Autohopper • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

40 Renault Masters voor Autohopper

Autoverhuurbedrijf Autohopper breidt dit jaar de bedrijfswagentak van haar verhuurvloot uit met veertig Renault Masters. Het betreft tien gesloten bestelbussen en dertig bakwagens met Citybox laadbak. De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op locatie afgeleverd; Autohopper heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland.

670_2016_autohopper_berkel_013De Renault Master L2H2 gesloten bestelbussen hebben een motorvermogen van 110 pk en een laadvolume van 10,8 m3. De bakwagens, met een motorvermogen van 130 pk, zijn door Lamboo in Zoetermeer voorzien van een lichtgewicht, polyester laadbak met een inhoud van 21m3. De laadbakken worden afgesloten met een aluminium laadklep met hydraulische laadlift en rollstop. Alle laadruimtes zijn lat-om-lat betimmerd en voorzien van een bindrail om lading vast te zetten. Airconditioning, radio/cd-speler en centrale deurvergrendeling behoort tot de standaarduitrusting bij Autohopper.

Autohopper begon vijf jaar geleden als shop-in-shop franchiseformule. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 100 franchisenemers en is een landelijke dekking bereikt: praktisch iedere particulier of zakelijke klant in Nederland kan binnen een straal van 20 kilometer een personenauto of bedrijfswagen huren bij Autohopper. De franchisenemers zijn gevestigde bedrijven in de automotive sector, zoals autodealers, garage- en schadeherstelbedrijven. Autohopper koopt 670_2016_autohopper_berkel_011de huurauto’s centraal in voor haar franchisenemers. Vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens stijgt, merkt inkoper Toon Meurs. “Van onze totale vloot van 1000 huurwagens staan er 150 op grijs kenteken en we verwachten dat volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit: als autoverhuurbedrijf merken wij dat direct.”

Meer dan de helft van de bedrijfswagens in de verhuurvloot van Autohopper bestaat uit Renault Masters. De goede prijskwaliteitverhouding speelt een grote rol voor het autoverhuurbedrijf, maar ook de relatie met de dealer is belangrijk. “Natuurlijk begint het bij het product, huurders verwachten een goede, gebruiksvriendelijke en zuinige wagen. Onze ervaringen met Renault Trucks zijn prima. Maar belangrijker is misschien nog wel de prettige samenwerking met de dealer. Volvo Group Truck Center heeft een goed voorstel neergelegd. Gezien het gebruik adviseerden zij ons onder andere om voor lichte maar duurzame materialen te kiezen, zoals de aluminium D’hollandia laadkleppen. Volvo Group Truck Center levert maatwerk, coördineert het hele opbouwtraject en ontzorgt ons volledig. Complimenten ook voor de binnendienstmedewerkers, door hun strakke planning konden de voertuigen zeer snel worden geleverd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer