AB Texel neemt diervoerdertransport Arvesta over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

AB Texel neemt diervoerdertransport Arvesta over

AB Texel Feed België, onderdeel van AB Texel Group,  neemt per 1 oktober het diervoedertransport over van Arvesta. De deal  past in de strategie van AB Texel Group om te groeien in het diervoedertransport en duurzame partnerships aan te gaan.

In het kader van haar groeistrategie heeft landbouwexpert Arvesta besloten om haar transportactiviteit binnen de afdeling diervoeding te verkopen aan AB Texel Group. AB texel nemt deze activiteit als ook Arvesta’s chauffeurs (25) en vrachtwagens (30) over. Het gaat hierbij om de transportactiviteiten die Arvesta zelf uitvoert. Het transport dat vandaag al is uitbesteed via transporteurs blijft ongewijzigd.

Dirk Van Thielen, Business Unit Director Animal Nutrition Arvesta: “Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we een nog betere service en continuïteit blijven verzekeren naar onze klanten. Onze chauffeurs zijn gewaardeerde aanspreekpunten voor onze klanten. Zij gaan dan ook mee over naar AB Texel Group. Het is voor ons belangrijk dat zij in de toekomst de vertrouwde contactpersoon voor onze klanten blijven. We zullen alles in het werk stellen om de overgang vlot te laten verlopen.”

Tom De Lange, directeur van AB Texel België: “We zijn verheugd dat we onze expertise in mogen gaan zetten voor Arvesta. Door de samenwerking met Arvesta verstevigen we onze diervoederactiviteiten in België en wordt onze groep chauffeurs verrijkt met zeer ervaren collega’s. We heten hen van harte welkom. Bij AB Texel Feed België gaan we ons vol inzetten om Arvesta goed van dienst te zijn en de samenwerking verder te ontwikkelen. Daartoe investeren we de komende jaren onder meer in nieuw materieel.”

Logistiek dienstverlener AB Texel Group is in België gevestigd in Oostrozebeke. Een lokaal team van 25 medewerkers ontzorgt klanten in het transport van agrarische producten, veevoer en (vloeibare) zuivel.
AB Texel Group heeft een groot en dicht netwerk in het agri- en foodtransport en bouwt voort op bijna 100 jaar aan ervaring. Met een wagenpark van zo’n 1.250 trucks en 2.000 trailers worden aardappelen en andere agrarische producten, veevoer, meel, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten vervoerd in grote delen van Europa. Ruim 2.000 gespecialiseerde medewerkers en zo’n 130 vaste charters zijn daar dag en nacht mee bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer