Basic Freight: palletvervoer boeken op internet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Basic Freight: palletvervoer boeken op internet

Om in de hoog concurrerende vervoersbranche voorop te blijven lopen is het voor logistiek dienstverleners essentieel om continu met de ontwikkelingen in deze sector mee te groeien. Daarnaast is het in de sterk door prijs gedreven markt belangrijk om de kosten laag te houden, zodat de klant van scherpe tarieven voorzien kan worden. Het regelen van palletvervoer net zo makkelijk maken als het online bestellen van producten of boeken van vakanties; dát is wat Basic Freight voor ogen heeft.

mainslider_element3De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep is al ruim zes jaar actief en merkte gedurende deze periode dat de vraag naar eenvoudig te boeken palletvervoer steeds sterker werd. Daarnaast is er een grote vraag naar transport tegen scherpe tarieven. Basic Freight besloot haar product aan te passen en introduceert nu: simpel, voordelig en online palletvervoer binnen Europa.

Basic Freight is volledig internet-based. Alles wat  de klant omtrent palletvervoer wenst, kan hij zelf online regelen. Het tarief van de zending is via de website opvraagbaar en het vervoer kan vervolgens direct geboekt en afgerekend worden. Om hierbij een goede en betrouwbare service te kunnen bieden richt Basic Freight zich puur op pallettransport. Alles kan vervoerd worden, zolang het op een pallet past, geen gevaarlijke stoffen bevat en geen geconditioneerd vervoer betreft.

Een scherp tarief is een belangrijke pijler voor Basic Freight. Wanneer de klant – zonder in te loggen – een tarief opvraagt, wordt hij direct van een voordelige prijs voorzien. Wie eerst een account aanmaakt, ontvangt een offerte op maat én kan extra wensen toevoegen. Met het bedenken van dit concept wil Basic Freight zich onderscheiden in een hoog concurrerende branche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer