Ga naar hoofdinhoud

BK Sneltransport neemt RTO over en focust op pharma

BK Sneltransport -onderdeel van BK Logistics Group- heeft onlangs branchegenoot RTO te Boxmeer overgenomen.

BK Sneltransport opereert zowel nationaal als internationaal met 100 wagens, 150 personeelsleden en vestigingen in Veghel, Nieuwegein, Amsterdam (Schiphol) en nu ook Boxmeer. BK is specialist en voorloper op het gebied van Internationaal geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport. Met de overname van RTO  beschikt BK per direct over een ultramodern distributiecentrum (‘Pharma warehouse’) op de Health Campus in Boxmeer.

Met deze bedrijfsovername en de op korte termijn voorziene uitbreiding van het distributiecentrum te Boxmeer, breidt BK Logistics Group haar Pharma tak uit onder de naam BK Pharma Logistics.

De transportactiviteiten van RTO worden gecontinueerd. Met de overname en een verwachte autonome groei van 15-20 procent in de komende jaren, zullen op korte termijn 50 arbeidsplaatsen -met name voor chauffeurs- ontstaan. Volgens Paul Bouwmeester, CEO BK Logistics Group, biedt de overname van RTO aan BK de ideale gelegenheid haar diensten verder uit te breiden. Op het gebied van opslag, distributie en geconditioneerd vervoer in het algemeen en voor de farmaceutische industrie in het bijzonder, zal BK naar verwachting een grote expansie doormaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer