Ga naar hoofdinhoud

Bulthuis Transport Event volgeboekt

Met de komst van 45 exposanten uit binnen- en buitenland is de gehele beursvloer van het Bulthuis Transport Event volgeboekt. Daarmee belooft deze eerste editie van het event dat op 25 en 26 mei in Utrecht wordt gehouden een succes te worden. Bezoekers kunnen een breed scala aan activiteiten verwachten zoals primeurs, productdemonstraties, workshops en seminars.

Verdeeld over zes industriële ruimtes in De Fabrique vinden de bezoekers alles over de nieuwste technische ontwikkelingen op gebied van onderdelen, werkplaatsinrichting, gereedschappen, opleidingsinstituten en serviceconcepten.

Bekende fabrikanten uit de branche zoals: BPW, JOST, SAF, Philips, Wabco, etc. zullen groots uitpakken op het Event met demonstraties op de beursvloer en workshops. Zo komt Knorr-Bremse komt met de primeur van ProFleet Connect. Deze telematica-oplossing zal binnenkort beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Naast de exposanten uit Nederland en België zullen er exposanten komen uit  Denemarken, Duitsland, Engeland , Polen, Turkije en Zweden. Hieronder bevinden zich onder meer: Alcoa Wheels, Airtech, Hengst, Lumag , Nissens, Trux, etc.

Er worden maar liefst 35 workshops aangeboden waar de bezoeker zich kosteloos voor kan aanmelden. Deze workshops bieden de mogelijkheid om extra kennis te vergaren over onderwerpen als: oplossingen voor vastzittende wielen, waar moet je op letten bij de aircotechniek, wat gaat MAN ons brengen, tips en tricks van SAF, etc. Tevens bieden deze workshops de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten van de fabrikanten. Verder komt Randstad een presentatie geven over de arbeidsmarkt binnen de transportsector en vertelt Innovam Truckwise over leren, leiderschap en samenwerking.

Het transportevent wordt gehouden in een karakteristieke historische mengvoederfabriek genaamd De Fabrique in Utrecht. Deze locatie is onder andere bekend van ‘the Voice of Holland’!

Het transportevent wordt georganiseerd door Bulthuis Truck- en Traileronderdelen. Bulthuis is een totaalleverancier die in heel Nederland levert vanuit de hoofdvestiging Groningen en nevenvestigingen in Alkmaar, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht.

Het transport event vindt plaats op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei. De openingstijden zijn vrijdag van 14.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er is volop gratis parkeerruimte beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer